Sport

Éremeső volt csütörtökön a Sárkányhajó VB-n

Éremeső volt csütörtökön a Sárkányhajó VB-n

2018. július 20., péntek
Éremeső volt csütörtökön a Sárkányhajó VB-n

Csütörtökön több érmet is hoztak a magyarok a Szegeden zajló Sárkányhajó VB-n. A hazai hajók egy aranyat, két ezüstöt, és két bronzot kaparintottak meg a nemzetközi csaták harmadik napján.

A Maty-éri 11. IDBF klub legénység sárkányhajó-világbajnokságon összesen 52 hajó dolgozik: 26 kis- és 26 standard hajó. Az első napon megszerzett érmek után a következő két napon bővült a megszerzett érmek gyűjteménye. Előbb a 200 méterek záró döntőiben egy arannyal a Körös Dragon SE –től, két ezüsttel a Dunai Sárkányok –tól és a Dragon Aqua SE Székesfehérvártól, valamint két bronzzal a Körös Dragon SE-től és a Dragon Steel SE Dunaújváros- tól. Később 500 méteren sikerült még érmeket szerezni. Elsőként a váci Dunai Sárkányok hozott egy aranyat, majd jött két ezüst (Dragon Aqua SE, Dragon Steel) illetve két bronzérem is melyeket a Körös Dragon hozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.