Sport

Skube távozik a MOL Pick Szegedtől

Skube távozik a MOL Pick Szegedtől

2018. június 26., kedd
Skube távozik a MOL Pick Szegedtől

Közös megegyezéssel szerződést bontott a MOL Pick Szeged és Stas Skube.

Dean Bombac múlt heti szerződtetése után sejthető volt, hogy irányító poszton további változások lesznek a MOL Pick Szegednél. Bombac érkeztével három játékosa volt irányító posztra a csapatnak (Dimitrij Zsitnyikov, Stas Skube, Dean Bombac), ez pedig felvetette a kérdést, hogy valaki vagy kevesebbet játéklehetőséget kap közülük, vagy távozik a klubtól. Zsitnyikov és Skube egyaránt maradni szeretett volna, mindketten remek játékosok és elévülhetetlen érdemeket szereztek abban, hogy idén bajnoki címet nyert a csapat. Bombac érkezése azonban átírta a forgatókönyvet és,

ahogy arról hírt adtunk, hiába hosszabbították meg Skube szerződését néhány napja,

most azt közös megegyezéssel felbontották- ez is igazolja, hogy a kielcéből visszatérő irányító szerződtetése váratlanul történt.

A klub hivatalos oldalán jelentette be a hírt, ahol megköszönték a szlovén irányító elmúlt két éves teljesítményét. A közleményből kiderül, hogy Juan Carlos Pastor vezetőedző többször is egyeztetett az irányítóval, Skube ezután hozta meg a döntést, hogy máshol játszik a továbbiakban.

Stas Skube két év alatt az összes Bajnokok Ligája mérkőzésen pályára lépett, ezeken 84 gólt szerzett. Magyar bajnokként távozik Szegedről, egyelőre még nem tudni hogy hova. https://www.youtube.com/watch?v=y-WaWKU9NRU

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.