Közélet

Madách-iskola: a rendőrség tornatermében lesznek a testnevelés órák

Madách-iskola: a rendőrség tornatermében lesznek a testnevelés órák

2018. június 15., péntek
Madách-iskola: a rendőrség tornatermében lesznek a testnevelés órák

Régészeti területnek minősül az áprilisban leégett tornaterem, és környéke, ezért rengeteg engedély szükséges még a felújítás elkezdése előtt. Csak tavasszal kezdődhet el az érdemi munka.

Pécskai Gabriella Rózsa, a Szegedi Madách Imre Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola intézményvezetője elárulta, gyerekcipőben jár még a tervezés, de már elkezdődött. Rengeteg egyeztetés vár még rájuk a hatóságokkal, illetve a múzeum engedélye is szükséges lesz, ugyanis régészeti területről van szó. A most következő tanévben szeptembertől még a rendőrség tornatermében lesznek a testnevelés órák, illetve az iskolának van saját sportpályája, így sok órát ott helyben is meg tudnak oldani.

A tervek szerint tavasszal tudnak belekezdeni az érdemi munkába. Mivel ma elkezdődött a nyári szünet, nem tartják valószínűnek, hogy gyorsan haladnak majd a folyamatok szeptemberig, illetve természetesen a közbeszerzés folyamata is néhány hónapig húzódhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.