Hírzóna

Ismét délnek tart a medve

Ismét délnek tart a medve

2018. június 16., szombat
Ismét délnek tart a medve

A vándor maci, ami úgy látszik nagyon szereti az országunkat, újra délnek vette az irányt, miután letépte magáról a nyomkövető nyakörvet.

Mint azt már tudjuk az eredetileg szlovák medvét a Bükki és az Aggteleki Nemzeti Park emberei az északi határtól nem messze engedték szabadon egy nyomkövető nyakörvvel, amitől hamar meg is szabadult az állat. Úgy tudjuk a nemzeti park emberei ennek ellenére továbbra is figyelemmel kísérték az állatot. A kóbor macit észre is vették, de nem a határon túl, hanem ismét Magyarországon, egész pontosan Sajókeresztúron, ami azt jelenti, hogy a medve ismét délnek vette az irányt. Erről a község főterén még felvételek is készültek.

Dudás Zoltán, sándorfalvi jobbikos képviselő, nem is szívesen engedné el a maci témát, azok után, hogy az állatot náluk fogták be. A képviselő továbbra is erőlteti, hogy a község fogadja örökbe az állatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.