Szórakozás

Emberek! Újra s.z.a.b.a.d. a medve!

Emberek! Újra s.z.a.b.a.d. a medve!

2018. június 16., szombat
Emberek! Újra s.z.a.b.a.d. a medve!
Megszabadult a nyomkövető nyakörvtől a szlovák-magyar határ mellett szerdán elengedett medve, amely az elmúlt hetekben bejárta az országot – tudatta a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság.

A szabadon engedése előtt a Bükki és az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság szakemberei egyedi azonosításra alkalmas eszközökkel látták el az állatot. Ezek közül az egyik egy nyomkövető nyakörv volt.

De nem maradt sokáig az állaton, az ugyanis letépte.

Közölték: a medvén már nincs rajta a nyomkövető, de a nyomait figyelemmel kísérik a két nemzeti park igazgatóság szakemberei és a természetvédelmi őrszolgálat munkatársai. A természetvédelmi őrök egyébként is folyamatosan figyelik a medvék felbukkanásait, és igyekeznek nyomon követni a mozgásukat, viselkedésüket vadkamerákkal és más eszközökkel. https://www.youtube.com/watch?v=mnV20HW62EU

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.