Elmondom

Így is lehet: Hajna szemetet szedett a szegedi rakparton

Így is lehet: Hajna szemetet szedett a szegedi rakparton

2018. június 5., kedd
Így is lehet: Hajna szemetet szedett a szegedi rakparton

Szűcs Hajnának elege lett abból, hogy a szemét elárasztja a rakpartot, ezért annak kitakarításába fogott.

Két nagy zsákot és négy reklámszatyrot töltött meg eldobott sörös dobozokkal és üvegekkel Hajna, de amikor megkerestük megjegyezte, hogy ez még csak egy kis része a rakparton található szemétrengetegnek.

"Egyébként nem igazán érzem magam felelősnek, mivel életemben nagyjából háromszor ültem ki inni, és akkor sem szemeteltem"

– mondta. Ezt a fajta magatartását egyébként szeretné, ha a szegediek követnék is, hiszen mindannyiunk életteréről van szó. A takarítás három órás volt, ebből mindenki következtethet, hogy mennyi szemét van még a rakparton.

"Gondolkoztam rajta, hogy ennek valóban úgy lenne értelme, ha nem csak egyszeri alkalom, hanem ismétlődő folyamat lenne"

– folytatta Hajna. Ennek kapcsán még azt is megemlítette, hogy a Facebookra feltett posztjára már 7 ember is reagált, akik szeretnének a következő szemétszedő akcióban részt venni, de egyelőre nem tudja, hogy azt mikor fogja megrendezni. A hivatalos szemétszedők kapcsán még annyit jegyzett meg, hogy nem ártana, ha több lenne belőlük a városban. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1654821631303222&set=gm.2105932502955277&type=3&theater&ifg=1 Fotó: Szűcs Hajna

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.