Videó

Filmajánló: A hihetetlen család 2.

Filmajánló: A hihetetlen család 2.

2018. június 26., kedd
Filmajánló: A hihetetlen család 2.

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait.

Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind

hihetetlen

figurák!

A két Oscar-díjat nyert A hihetetlen család folytatását újfent Brad Bird rendezte. A Pixar kereken huszadik egész estés filmje 2018 nyarán kerül a mozikba. A HIHETETLEN CSALÁD 2. (INCREDIBLES 2) Műfaj: akció / animációs / kaland / sci-fi Korhatár: 6 Bemutató: 2018. július 5. Játékidő: 118 perc; 125 perc (Bao kisfilmmel együtt) Rendező: Brad Bird Producerek: John Walker, Nicole Grindle Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.