Hírzóna

Agyonverte lakótársát egy ásotthalmi férfi - videó!

Agyonverte lakótársát egy ásotthalmi férfi - videó!

2018. június 6., szerda
Agyonverte lakótársát egy ásotthalmi férfi - videó!

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy ásotthalmi férfit, aki egy vita hevében úgy megverte lakótársát, hogy az belehalt sérüléseibe.

A megalapozott gyanú szerint a 37 éves Gy. László június 1-re virradóra szóváltásba keveredett 52 éves lakótársával. A vita tettlegességig fajult, a férfi többször megütötte áldozatát, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal később meghalt. A főkapitányság nyomozói a június 5-én érkezett bejelentéstől számított néhány órán belül a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét azonosították, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ennek során a gyanúsított beismerő vallomást tett, ellene halált okozó testi sértés miatt indult eljárás. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és az ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. https://www.youtube.com/watch?v=mqkSeFsfKXg  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.