Hírzóna

Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset után

Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset után

2018. május 22., kedd
Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset után

Verekedés tört ki Gyálon szombaton délután egy közlekedési balesetet követően, amelyben három személyautó ütközött - tájékoztatta az MTI-tAndrás Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A három gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között karambolozott. Az ütközésben érintettek és azok családtagjai a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel bántalmazták egymást, többen megsérültek. A verekedésben résztvevő egyik személy feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből több lövést is leadott.Mire a rendőrök kiérkeztek a bántalmazásban résztvevő személyek közül többen elhagyták a helyszínt, azonosításuk jelenleg is zajlik - mondta el a sajtószóvivő. A Dabasi Rendőr-főkapitányság garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.