Véget ért az elmúlt évek legsikeresebb borfesztiválja

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Még a viharok sem tudták elrontani az idei borfesztivált, amely egy nagyszabású Rúzsa Magdi koncerttel zárult tegnap este.

„Néhány napon belül megtudjuk, hogy pontosan hány tonna üveg hulladék keletkezett a borfesztivál ideje alatt és abból nagyjából ki tudjuk következtetni, hogy hány liter bor fogyott az elmúlt hetekben” – fogalmazott Németh István, a Városkép és Piac Kft. ügyvezetője. Kiemelte, hogy az esőzés ellenére is sikeres volt a borfesztivál.

„Nagyon jó hangulatban telt az idei borfesztivál, még a két komolyabb vihar sem tudta elrontani, mert olyan időpontokban zúdult ránk az égi áldás, amikor a közönség még nem volt kint a téren. Nagyon erős volt a kezdés a pünkösd hétfőnek köszönhetően, de a hétköznapokban is kiegyensúlyozott volt a forgalom.

Szerencsére rendbontás nélkül zajlott le az esemény és nagyon figyeltünk a környezet tisztaságára is, így idén minden szempontból kiváló fesztivált zártunk” – mondta az ügyvezető.

„ A rendkívül népszerű színpadi programjaink közül, kiemelkedett a vasárnapi Rúzsa Magdi koncert, amelyen megközelítőleg 10 000 ember vett részt a Dóm téren. Az elmúlt évek legjobb hangulatú borfesztiválján vagyunk túl és mivel jövőre lesz 25 éves a rendezvény, így már most azon törjük a fejünket, hogy milyen programokkal ünnepeljük majd azt a szép kerek évfordulót” – értékelte az idei borfesztivál Németh István.

Előző sztori

Új útvonalat találtak az észak-afrikai migránsok

Következő sztori

Kamion ütközött egy kisteherautóval Szentes közelében