Közélet

Véget ért az elmúlt évek legsikeresebb borfesztiválja

Véget ért az elmúlt évek legsikeresebb borfesztiválja

2018. május 28., hétfő
Véget ért az elmúlt évek legsikeresebb borfesztiválja

Még a viharok sem tudták elrontani az idei borfesztivált, amely egy nagyszabású Rúzsa Magdi koncerttel zárult tegnap este.

„Néhány napon belül megtudjuk, hogy pontosan hány tonna üveg hulladék keletkezett a borfesztivál ideje alatt és abból nagyjából ki tudjuk következtetni, hogy hány liter bor fogyott az elmúlt hetekben” – fogalmazott Németh István, a Városkép és Piac Kft. ügyvezetője. Kiemelte, hogy az esőzés ellenére is sikeres volt a borfesztivál. „Nagyon jó hangulatban telt az idei borfesztivál, még a két komolyabb vihar sem tudta elrontani, mert olyan időpontokban zúdult ránk az égi áldás, amikor a közönség még nem volt kint a téren. Nagyon erős volt a kezdés a pünkösd hétfőnek köszönhetően, de a hétköznapokban is kiegyensúlyozott volt a forgalom.

Szerencsére rendbontás nélkül zajlott le az esemény és nagyon figyeltünk a környezet tisztaságára is, így idén minden szempontból kiváló fesztivált zártunk” – mondta az ügyvezető.

„ A rendkívül népszerű színpadi programjaink közül, kiemelkedett a vasárnapi Rúzsa Magdi koncert, amelyen megközelítőleg 10000 ember vett részt a Dóm téren. Az elmúlt évek legjobb hangulatú borfesztiválján vagyunk túl és mivel jövőre lesz 25 éves a rendezvény, így már most azon törjük a fejünket, hogy milyen programokkal ünnepeljük majd azt a szép kerek évfordulót" - értékelte az idei borfesztivál Németh István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.