Szelfizz te is szegedi szobrokkal

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A MAI – Monostori András Idegenvezetések szervezésében május 29-ig olyan játékon vehetünk részt, amiben ha szegedi szobrokkal szelfizünk, nem csak a kultúrát népszerűsítjük, de még nyereményhez is juthatunk.

A játék résztvevőit arra kérik, hogy készítsenek egy közös szelfit magukról, egy általuk választott szegedi szoborral. A fényképet a Facebook eseményhez kell feltölteni egy rövid indoklással, miért éppen arra a szoborra esett a választás.

A játék végén, azaz május 29. után sorsolást tartanak, ahol pár nyereményt sorsolnak ki.

András, a játék szervezője arra is felhívja a figyelmet a kiírásában, hogy egy-egy jó kép elkészítéséhez nem szükséges rámásznunk a szobrokra, ezzel kárt téve bennünk, vagy akár saját magunkban is, ha lezuhanunk róluk. Emellett azt is kéri még a játékosoktól, hogy a szelfik a jó ízlés határain belül készüljenek el.

Az esemény apropója, hogy május 29. a magyar szobrászat napja, ugyanis ezen a napon hunyt el az egyik leghíresebb szobrászművész Izsó Miklós, akinek egyik munkáját a Dugonics téren csodálhatjuk meg. Így ha András játékán részt veszünk, a nyereménysorsoláson kívül még abban is részt veszünk, hogy népszerűbb legyen a magyar szobrászat napja.

Szóval elő a telókat és nyomassuk a szobros szelfiket a kultúra jegyében!

Előző sztori

Lerombolta a felhúzott falat Szegeden - keresik a zsaruk a garázdát

Következő sztori

Hulladékudvar épülhet Vásárhelyen

Legutóbbi hasonló cikkek