Kultúra

Szegedi fiúnak drukkolhatunk a Virtuózok döntőjében

Szegedi fiúnak drukkolhatunk a Virtuózok döntőjében

2018. május 30., szerda
Szegedi fiúnak drukkolhatunk a Virtuózok döntőjében

Balázs-Piri Soma újabb nagy megméretés előtt áll: bejutott a Virtuózok döntőjébe. Intenzív felkészülési idő előzi meg a televíziós komolyzenei tehetségkutató viadal fináléját: a 14 éves szegedi zongorista órákon át gyakorol mindennap - írja a delmagyar.hu.

A lap a fiatal tehetséggel, édesanyjával és zongoratanárnőjével a Király-König Péter Zeneiskolában beszélgetett. – Óvodás koromban javasolta egy óvó néni, hogy iratkozzak be zongorázni, mert szerinte jó volt a ritmusérzékem – mondta a fiatal zenész. – Jövőre ballagok az általános iskolából, előtte felvételizek Budapesten a Zeneakadémia rendkívüli tehetségek osztályába, illetve a Bartók Béla Konzervatóriumba, amire már most készülünk, ezért kicsit sűrű ez az időszak – árulta el Balázs-Piri Soma. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.