Hírzóna

Rongálókat keres a szegedi rendőrség

Rongálókat keres a szegedi rendőrség

2018. május 23., szerda
Rongálókat keres a szegedi rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettesekkel szemben.

A megalapozott gyanú szerint ismeretlen elkövetők április 27-én hajnalban, Szegeden, a Honvéd tér 4. szám előtt megrongáltak egy "Elsőbbségadás kötelező", valamint egy kötelező haladási irányt jelző táblát. A rongálás következtében a jelzőtáblák használhatatlanná váltak. A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetők személyazonosságáról, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.