Hírzóna

Két kiló drogot foglaltak le a zsaruk

Két kiló drogot foglaltak le a zsaruk

2018. május 12., szombat
Két kiló drogot foglaltak le a zsaruk

Több mint két kilogramm kábítószert - kokaint és marihuánát - foglaltak le a rendőrök és drogkereskedőket vettek őrizetbe - ismerteti honlapján a rendőrség.

A közlemény szerint a rendőrök egy budapesti XIV. kerületi lakóparkban tartott összehangolt akcióban két török állampolgárt fogtak el, akik a nyomozás adatai szerint Hollandiából hoztak Magyarországra kábítószert. A razziát akkor tartották, amikor a két férfi éppen megkezdte a Hollandiából megérkezett autó szétszerelését. A rendőrök az alvázban 1,1 kilogramm kokaint találtak. A török férfiak otthonában kábítószer méréséhez és porciózásához szükséges eszközöket, telefonokat és nagy mennyiségű készpénzt is lefoglaltak. Ezzel párhuzamosan a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták szentendrei házában A. Ferencet, aki a drog értékesítésben vett részt. Az akcióban a rendőrök segítségére volt a Körte nevű drogkereső kutya, a nyomozók az állat jelzése alapján bukkantak a házban több helyen összesen 130 gramm kokainra, valamint 1 kilogramm marihuánára. A szolgálati kutya emellett a házzal szemben lévő üresen álló telken is drogot észlelt. Ott a rendőrök további 124 gramm kokaint találtak elásva, amelyet feltehetően A. Ferenc rejtett el. A két török férfit és A. Ferencet a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, kezdeményezve előzetes letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.