Közélet

Szegeden járt a katasztrófavédők vezetője

Szegeden járt a katasztrófavédők vezetője

2018. május 8., kedd
Szegeden járt a katasztrófavédők vezetője

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója kedden délelőtt szemlét tartott a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon és a szegedi hivatásos tűzoltó-parancsnokságon.

Dr. Góra Zoltántűzoltó vezérőrnagyotSzatmári Imretűzoltó dandártábornok, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója kísérte végig a szemlén. A nyitó értekezleten részt vett Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, valamint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Dr. Piros Attila dandártábornok. A főigazgatót és a meghívott vendégeket a megyei igazgatóság vezetői állománya fogadta. A munkatársak összefoglalták az elmúlt időszak fontosabb feladatait és a következő időszak kiemelt célkitűzéseit. A szemle alkalmával a tábornok tájékozódott mind a hivatali, mind pedig a váltásos munkarendben dolgozó állomány munkakörülményeiről, a szükséges technikai feltételekről. A szegedi tűzoltó-laktanyában a főigazgatót a szolgálatban lévő állomány fogadta. A főigazgató megtekintette a tűzoltólaktanya, a tűzoltógépjárművek és az egyéb tűzoltó-technikai eszközök, valamint a védőfelszerelések állapotát és karbantartottságát. A szemle délután kettő órakor zárult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.