Politika

A Homokhátság vízproblémáján és a szegedi fejlesztéseken dolgozik B. Nagy László

A Homokhátság vízproblémáján és a szegedi fejlesztéseken dolgozik B. Nagy László

2018. május 10., csütörtök
A Homokhátság vízproblémáján és a szegedi fejlesztéseken dolgozik B. Nagy László

Jó érzésekkel ballagott a Parlament alakuló ülésére B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő, hiszen várta már a találkozást a frakciótársaival.

- Nem készültem arra, hogy lesz harmadik ciklusom, hiszen Orbán Viktorral abban állapodtunk meg annak idején, hogy a szegedi mandátumom két ciklusról szól, de a szegediek és a homokhátságiak újra megbíztak ezzel a feladattal, sikerült megnyernem a választást, ami mind a mai napig, hatalmas öröm számomra - mondta B. Nagy László. A honatya elmondása szerint már várta a Parlament alakuló ülését, hiszen újra találkozhat régi ismerőseivel, képviselőtársaival. - Farkas Sándor kollégám a legjobb barátom a képviselők közül már nyolc éve egymás mellett ülünk a parlamenti patkóban - mesélte a képviselő. A parlamenti munkával kapcsolatosan elmondta, hogy ismét a Törvényalkotási Bizottság tagjának választották.

- Ez a parlament legtöbbet ülésező bizottsága,a bizottság nevében benne van a feladatunk, biztosan nem fogunk unatkozni - teszi hozzá a képviselő. - Egyéni képviselőként a Homokhátság vízproblémájának megoldása és a vidék öntözésfejlesztésének elősegítése lesz a legfontosabb feladatom, míg Szeged tekintetében a megítélt fejlesztési források lehívása és a beruházások megvalósítása a legfőbb cél - ismertette terveit B. Nagy László.

Az országgyűlési képviselő közölte még, hogy a Fidesz szegedi elnökeként, már megkezdte a tárgyalásokat a párt országos vezetésével a Fidesz Szeged stratégájával kapcsolatosan, konkrétumokat néhány hét múlva mondanak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.