Gazdaság

Új üzemcsarnokot adtak át Makón

Új üzemcsarnokot adtak át Makón

2018. április 5., csütörtök
Új üzemcsarnokot adtak át Makón

Elkészült a kandallógyártással foglalkozó Váll-Ker Kft. új üzemcsarnoka, a 195 millió forintos, felerészben uniós támogatásból megvalósult beruházást csütörtökön adták át.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az ünnepségen hangsúlyozta, hogy a kormány kötelessége a vállalkozások - különösen az exportra termelő cégek - fejlődésének támogatása, annak érdekében, hogy azok, és így az ország is versenyképesebb lehessen. A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus közölte, a vállalkozások tulajdonosait és vezetőit a munkavállalók bérének emelésében is segíteni kell. A Váll-Ker Kft. - amely az elmúlt három évben 20-20 százalékkal emelte a fizikai dolgozók bérét - és a hasonló cégek számíthatnak az állam támogatására - tette hozzá.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.