Választás 2018

Szeged szocialista önkormányzati lapja úgy csinál, mintha az MSZP nyerte volna választásokat!!!

Szeged szocialista önkormányzati lapja úgy csinál, mintha az MSZP nyerte volna választásokat!!!

2018. április 24., kedd
Szeged szocialista önkormányzati lapja úgy csinál, mintha az MSZP nyerte volna választásokat!!!

Hihetetlen, de igaz: addig-addig csűrték és csavarták a számokat, ameddig kihozták: az MSZP nyerte a választást. A tények viszont azt mutatják, hogy durván gyengültek a szocik Szegeden.

A Nagy Választás óta több mint két hét telt el, 100%-os az adatok feldolgozottsága, deúgy tűnik, ennyi idő sem volt elég arra a szegedi szocialista önkormányzati lapnál, hogy elfogadják a tényt:

az MSZP jelentősen gyengült és visszaesett a városban.

Sőt! Képesek voltak arra a bravúrra is a "szerkesztőségben", hogy kimatekozzák: igazából a szocialisták nyerték a választásokat.A közpénzből fenntartott önkormányzati propaganda lap ezt hetek óta a címlapján is tartja, sőt online kiadásukban is előkelő helyen tartják ezeket a "cikkeket".

Most nem mennénk bele részletesen az önkormányzati szócső brutális csúsztatásaiba, inkább négy -

bárki által ellenőrizhető

- TÉNYT mutatunk meg:

  1. A pártokra leadott listás szavazatokból világosan látszik, hogy durván gyengült az MSZP Szegeden
  2. A Szeged 1-es választókerületben 10%-ot vert az MSZP-re a Fidesz listán, a Szeged 2-es körzetben majdnem 20%-ot.
  3. B. Nagy László (Fidesz) több szavazatot kapott, mint a szocialista Joób Márton; vagyis őt vlasztották meg országgylési képviselőnek az emberek
  4. Bartók Csaba (Fidesz) totál ismeretlen, kezdő politikusjelölt arányaiban sokkal komolyabban megszorongatta Botka László barátját: Szabó Sándort (MSZP), mint eddig bárki. Alig négyezer szavazattal kapott kevesebbet egy olyan körzetben, ahol 84 ezer választópolgár él és csaknem 60 ezren szavaztak is.

Mondunk egy ráadást is: az MSZP mindössze 5 századszázalékkal úszta meg, hogy ki ne essen a Parlamentből. Valóban csúcssiker!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.