Szeged szocialista önkormányzati lapja úgy csinál, mintha az MSZP nyerte volna választásokat!!!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hihetetlen, de igaz: addig-addig csűrték és csavarták a számokat, ameddig kihozták: az MSZP nyerte a választást. A tények viszont azt mutatják, hogy durván gyengültek a szocik Szegeden.

A Nagy Választás óta több mint két hét telt el, 100%-os az adatok feldolgozottsága, de úgy tűnik, ennyi idő sem volt elég arra a szegedi szocialista önkormányzati lapnál, hogy elfogadják a tényt:

az MSZP jelentősen gyengült és visszaesett a városban.

Sőt! Képesek voltak arra a bravúrra is a “szerkesztőségben”, hogy kimatekozzák: igazából a szocialisták nyerték a választásokat. A közpénzből fenntartott önkormányzati propaganda lap ezt hetek óta a címlapján is tartja, sőt online kiadásukban is előkelő helyen tartják ezeket a “cikkeket”.

Most nem mennénk bele részletesen az önkormányzati szócső brutális csúsztatásaiba, inkább négy – bárki által ellenőrizhető – TÉNYT mutatunk meg:

  1. A pártokra leadott listás szavazatokból világosan látszik, hogy durván gyengült az MSZP Szegeden
  2. A Szeged 1-es választókerületben 10%-ot vert az MSZP-re a Fidesz listán, a Szeged 2-es körzetben majdnem 20%-ot.
  3. B. Nagy László (Fidesz) több szavazatot kapott, mint a szocialista Joób Márton; vagyis őt vlasztották meg országgylési képviselőnek az emberek
  4. Bartók Csaba (Fidesz) totál ismeretlen, kezdő politikusjelölt arányaiban sokkal komolyabban megszorongatta Botka László barátját: Szabó Sándort (MSZP), mint eddig bárki. Alig négyezer szavazattal kapott kevesebbet egy olyan körzetben, ahol 84 ezer választópolgár él és csaknem 60 ezren szavaztak is.

Mondunk egy ráadást is: az MSZP mindössze 5 századszázalékkal úszta meg, hogy ki ne essen a Parlamentből. Valóban csúcssiker!

Előző sztori

Több mint nyolcmillió videót távolított el a YouTube három hónap alatt

Következő sztori

A szaúdi uralkodó és a koronaherceg is gratulált Orbán Viktornak

Legutóbbi hasonló cikkek