Hírzóna

Rekord mennyiségű koncert a Szegedi Borfesztiválon

Rekord mennyiségű koncert a Szegedi Borfesztiválon

2018. április 20., péntek
Rekord mennyiségű koncert a Szegedi Borfesztiválon

Minden eddiginél több, összesen több, mint 200 zenei produkcióval készülnek a szervezők aXXIV. Szegedi Borfesztiválra; az impozáns szám nemcsak a rendezvény, de minden bizonnyal a hazai gasztro-fesztiválok történetében is egyedülálló rekordot jelent.

A május 18-án induló, 10 napos gasztro-őrület 6 színpadán – a teljesség igénye nélkül - olyan ikonok szórakoztatják a nagyérdeműt, mint Ruzsa Magdi, az Ocho Macho, a Belmondo, Kocsis Tibor, Radics Gigi, Tolvaj Renáta, de zenei csemege lehet a legendás Horváth Charlie és Malek Andrea közös nagykoncertje, melyet az Abrakazabra zenekar kísér élőben. Igazi unikum a kubai származású, arany torkú Elsa Valle és az Év Jazz Énekesének választott Winand Gábor produkciója is. Az idén 24. éves rendezvény más dimenzióiban is messze túlmutat az ország más részein megrendezett gasztro-fesztiválokon: az idén több, mint 160 borász és 200 egyéb kiállító tette le voksát a Napfény Városa mellett.

A 10 napos Szeged Napja Ünnepségsorozaton az ország legnagyobb borfesztiválja mellett a hatalmas népszerűségnek örvendő Hídi Vásár, a magyar kézművesipar remekműveit felvonultató Kincs Tér, az impozáns zenei programjairól ismert Dóm Téri Kavalkád, továbbá a Klauzál téri Gasztro Udvar és egy Sárkányhajó Viadal is várja az érdeklődőket.

Részletes program:

szegediborfesztival.hu/rekord-mennyisegu-koncert-szegedi-borfesztivalon

XXIV. Szegedi Borfesztivál – Szeged Napja Ünnepségsorozat

2018. május 18-27.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.