Politika

Nyomkövetőt kapott Gyárfás Tamás

Nyomkövetőt kapott Gyárfás Tamás

2018. április 20., péntek
Nyomkövetőt kapott Gyárfás Tamás

Nyomkövetővel ellenőrzött lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság pénteken a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében felbujtóként meggyanúsított Gyárfás Tamás ellen - közölte Madarasi Anna, a Fővárosi Törvényszék sajtószóvivője.

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra rendelte el a kényszerintézkedést. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) múlt kedden tette közzé, hogy 2017. október 31. óta folytatják a nyomozást a Fenyő János ellen 1998. február 11-én előre kitervelten elkövetett emberölés ügyében. Egy héttel később azt közölték: az ügyben Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnököt és médiavállalkozót a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai Budapesten elfogták, majd előállították. A Fővárosi Főügyészség Gyárfás Tamás házi őrizetét indítványozta, de a bíróság csak lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.