Sport

Megtörné az Iváncsa lendületét a SZEOL

Megtörné az Iváncsa lendületét a SZEOL

2018. április 13., péntek
Megtörné az Iváncsa lendületét a SZEOL

Kezdenek szertefoszlani a kék-feketék dobogóról szőtt álmai. Ahhoz, hogy maradjon minimális esély a harmadik hely eléréséhez, elengedhetetlen, hogy a csapat vasárnap legyőzze a remek formában lévő Iváncsát.

Nem lesz könnyű feladata a Siha-legénységnek, hiszen a Fejér megyei együttes az elmúlt öt meccséből négyet megnyert, ráadásul Dunaújvároson és Tiszakécskén is diadalmaskodni tudtak Domján Attila tanítványai. Míg ezzel szemben a szegediek egy valóságos hullámvasúton utaztak az elmúlt hetekben, Siha Zsolt szavaival fogalmazva „Hideg-meleg játékot játszik a csapat”. Múlt hét szerdán lehengerlő játékkal múlták felül a Honvéd tartalék csapatát, míg szombaton a szezon egyik legrosszabb teljesítményével maradtak alul Szekszárdon. Forró Attila – a SZEOL SC belsővédője – szerint, bizonyítási vágytól ég a csapat. Szeretnék megmutatni, hogy véletlen kisiklás volt a szombati, és hogy a SZEOL igazi arca az, amit a kispestiek ellen láthatott a közönség. „

Van miért törlesztenünk, hiszen ősszel bosszantó vereséget szenvedtünk Iváncsán. Az elmúlt három mérkőzésünkből csak egyet tudtunk megnyerni, meg kell találnunk annak az okát, amiért kiegyensúlyozatlanná vált a teljesítményünk. Szekszárdon többen is mélyen tudásunk alatt játszottunk. Személy szerint én is felelősnek érzem magam a vereségért, ezért magas fokú bizonyítási vágy ég bennem, hogy kijavítsam a múlt heti hibáimat. Ehhez remek alkalom, a vasárnapi meccs, hiszen ha le tudnánk győzni az Iváncsa csapatát, azzal életben tartanánk a dobogós álmainkat, viszont ehhez mindenkitől maximális koncentráció és fegyelem szükséges.” – fogalmazott Forró az Iváncsa meccset megelőzően.

NB III Közép csoport 23. forduló

Vasárnap 16:00 SZEOL SC – Iváncsa KSE

A találkozóról a szegedma.hu élő szöveges tudósítással jelentkezik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.