Közélet

Képekben mutatjuk Gyárfás Tamás elmúlt három napját (VIDEÓ)

Képekben mutatjuk Gyárfás Tamás elmúlt három napját (VIDEÓ)

2018. április 20., péntek
Képekben mutatjuk Gyárfás Tamás elmúlt három napját (VIDEÓ)

Szerdán robbant a hírbomba: előállították Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében. Képekben és videóval mutatjuk meg mi történt azóta.

A Gyárfás Tamást őrizetbe vették és azonnal megkezdték gyanúsítotti kihallgatását. A 69 éves sportdiplomata ügyvédje másnap reggel abszurdnak nevezte a történteket és ügyfelével együtt a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen is panasszal éltek. Csütörtökön házi őrizet elrendelését indítványozta Gyárfás Tamás ellen a Fővárosi Főügyészség, ennek értelmében a volt úszószövetségi elnököt haza engedték. A kényszerintézkedésről ezekben a percekben döntenek.

Budapest, 2018. április 17.
Gyárfás Tamás médiavállalkozó, a Magyar Úszó Szövetség volt vezetõje takarja arcát a gépkocsi hátsó ülésén a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épületénél 2018. április 17-én. Gyárfás Tamást gyanúsítotti kihallgatását követõen bûnügyi õrizetbe vették Fenyõ János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest, 2018. április 19.
Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök és médiavállalkozó megérkezik budapesti otthonához 2018. április 19-én. Ezen a napon Fõvárosi Fõügyészség a házi õrizet elrendelését indítványozta a Fenyõ János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében gyanúsítottként kihallgatott Gyárfás Tamás ellen, ennek értelmében a volt úszószövetségi elnököt hazaengedték.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

https://www.youtube.com/watch?v=KBI6GgXpses Miután kiengedték Gyárfás Tamást, az Echo Tv várta a Nemzeti Nyomozóiroda előtt.

Budapest, 2018. április 20.
Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök és médiavállalkozó érkezik tárgyalására, a Budai Központi Kerületi Bíróságra 2018. április 20-án. A Fenyõ János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében felbujtóként meggyanúsított Gyárfás elleni kényszerintézkedésrõl dönt a bíróság.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.