Közélet

Egyelőre igen rossz ötletnek tűnik a sportközpontos majális

Egyelőre igen rossz ötletnek tűnik a sportközpontos majális

2018. április 28., szombat
Egyelőre igen rossz ötletnek tűnik a sportközpontos majális

Panaszkodnak az árusok; nincs árnyék, ezért rosszul lehet lenni a hőségtől, és még az emberek is elkerülik a városi "muszáj majálist". Az újszegedi liget felújítása miatt idén az Etelka sori sportközpontban tölthetik a május 1-jét a szegediek. Azombaton kora délután azonban nyoma sem volt a majális-hangulatnak: ember is alig akadt a területen.

– Tavaly nagyon jó volt a majális, most öt perc alatt körbe lehet járni az egészet– nevette el magát Nagy Tamás, aki egy napernyő alatti sörpadon ücsörgött barátnőjével gyümölcsös sört kortyolgatva. Rajtuk kívül mintegy 5 méteres körzetben csak néhány árus állt, közülük többen a tűző nap miatt panaszkodtak.

Tábla van, érdeklődő nincs. Fotó: Kocsis Alíz

– A ligetben sokkal több az árnyék, most megvárják az emberek, hogy hűvösebb legyen. Nem tesz jót a forgalmunknak – rázta a fejét egy eladó. Délután 2 előtt körülbelül 30-40 főre saccolták az érdeklődők számát az ott dolgozók.

Gyerek nélkül ártatlankodik a körhinta. Fotó: Kocsis Alíz

Viszont, akik kimentek, azok így sem érezhették magukat teljesen elveszve. A kínálat a szokásos, teljesen majális-kompatibilis, emellett trambulinnal és dodzsemezéssel múlathatják az időt a kikapcsolódni vágyók.

Zavarhatatlanul lehetett napfürdőzni, nem volt zavaró tömeg. Fotó: Kocsis Alíz

Május elsejére már elkezdték az előkészületeket a Zápor-tó partján, főleg gyermekprogramokkal, azonban a nap és egyben a hosszú hétvége zárásaként Sub Bass Monster lép fel az utcabál előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.