Egyelőre igen rossz ötletnek tűnik a sportközpontos majális

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Panaszkodnak az árusok; nincs árnyék, ezért rosszul lehet lenni a hőségtől, és még az emberek is elkerülik a városi “muszáj majálist”.  Az újszegedi liget felújítása miatt idén az Etelka sori sportközpontban tölthetik a május 1-jét a szegediek. Azombaton kora délután azonban nyoma sem volt a majális-hangulatnak: ember is alig akadt a területen.

– Tavaly nagyon jó volt a majális, most öt perc alatt körbe lehet járni az egészet – nevette el magát Nagy Tamás, aki egy napernyő alatti sörpadon ücsörgött barátnőjével gyümölcsös sört kortyolgatva. Rajtuk kívül mintegy 5 méteres körzetben csak néhány árus állt, közülük többen a tűző nap miatt panaszkodtak.

Tábla van, érdeklődő nincs. Fotó: Kocsis Alíz

– A ligetben sokkal több az árnyék, most megvárják az emberek, hogy hűvösebb legyen. Nem tesz jót a forgalmunknak – rázta a fejét egy eladó. Délután 2 előtt körülbelül 30-40 főre saccolták az érdeklődők számát az ott dolgozók.

Gyerek nélkül ártatlankodik a körhinta. Fotó: Kocsis Alíz

Viszont, akik kimentek, azok így sem érezhették magukat teljesen elveszve. A kínálat a szokásos, teljesen majális-kompatibilis, emellett trambulinnal és dodzsemezéssel múlathatják az időt a kikapcsolódni vágyók.

Zavarhatatlanul lehetett napfürdőzni, nem volt zavaró tömeg. Fotó: Kocsis Alíz

Május elsejére már elkezdték az előkészületeket a Zápor-tó partján, főleg gyermekprogramokkal, azonban a nap és egyben a hosszú hétvége zárásaként Sub Bass Monster lép fel az utcabál előtt.

Előző sztori

Michelisz Norbert harmadik lett futamában

Következő sztori

Az olaszok legyőzték Szlovéniát! A feljutásért játszunk a britekkel

Legutóbbi hasonló cikkek