Hírzóna

Csokitojást osztogattak a rendőrök

Csokitojást osztogattak a rendőrök

2018. április 2., hétfő
Csokitojást osztogattak a rendőrök

Húsvét hétfőn a közúti ellenőrzés a megszokottól eltérően zajlott Csongrád megyében.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága is készült a húsvétra. A közlekedéssel kapcsolatos fontos tudnivalókra már az ünnep előtt felhívták a figyelmet a szakemberek, akik emellett különleges akcióval lepték meg az autósokat.

Húsvét hétfőn a közúti ellenőrzés kissé rendhagyóan zajlott Csongrád megyében. Az ünnepek ideje alatt a közutakon a forgalom növekedésével számolt a rendőrség, tekintettel arra, hogy ilyenkor a hagyományok közé tartozik az utazás, vendégjárás, és ilyenkor gyakrabban kerül sor alkoholfogyasztásra is. Erre az időszakra jellemző, hogy az átlagosnál többen hagyják figyelmen kívül az alkoholfogyasztás melletti járművezetés veszélyeit. Ezért a főkapitányság közlekedési ellenőrzése során elsődleges cél volt az ittas vagy bódult állapotban közlekedők járművezetők kiszűrése, de kiemelt figyelmet fordítottak a passzív biztonsági eszközök használatára is. A rendőrök, ha mindent rendben találtak, a közúti ellenőrzés végén egy csoki tojással lepték meg a sofőröket, akik szívesen vették a figyelmességet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.