Vélemény

Csipkés francia bugyi, vagy banános tanga? - elmerültünk a női fehérneműk tengerében!

Csipkés francia bugyi, vagy banános tanga? - elmerültünk a női fehérneműk tengerében!

2018. április 18., szerda
Csipkés francia bugyi, vagy banános tanga? - elmerültünk a női fehérneműk tengerében!

Női fehérnemű üzletekben jártunk, hogy megtudjuk a szegedi lányok és nők hogyan állnak a bugyi fronton.

A női fehérneműk világa jóval összetettebb, mint a férfi alsóké. Míg a férfi választékban van nagyjából három fajta, úgy a nőknél ez szinte megszámolhatatlan, már csak azért is, mert náluk nem pusztán a fazon a fő különbség, hanem az anyag és a minta is igen fontos, mint ahogyan az kiderült a bugyikat és melltartókat vásárló szegedi csajok véleményéből. Sajnos az arcukkal nem járultak hozzá, hogy a cikkünkben is benne legyenek, de meglátásaikat a női fehérneműkről szívesen megosztották velünk.

Kata azt mondja, hogy most a francia bugyi a divat. Minél csipkésebb, annál jobb. Színben pedig csakis a piros mert az vadító.

Egy ilyen fehérnemű összeállítás, 5-6 ezer forint között mozog, tehát egy divatos bugyiért és melltartóért a hölgyeknek mélyebben be kell nyúlni a tárcájukba, mint férfi társuknak, persze ha egy úriember nem magának, hanem a barátnőjének szeretne vásárolni, neki is ezekkel az árakkal kell számolnia.

Bár Dia épp egy mintásat vesz, de hozzáteszi, hogy ilyet csak magának vásárol, mert ciki és kislányos, de mindig feldobja a kedvét egy-egy vidám minta, mikor reggel felveszi.

A francia fehérneműkről neki egyébként az a véleménye, hogy praktikus, mert eltakarja a narancsbőrt

Mint ahogyan azt Krisztitől megtudtuk, tanga kevés helyen van nagy méretben, de a pasija mégis azt imádja rajta, így ő most egy olyanra vadászik, de nem túl sok sikerrel.

Mindhárom lányt külön-külön kérdeztük meg, és egyetértettek abban, hogy Bridget Jones nagyi bugyija már rég kiment a divatból, de egy lusta vasárnapon, mikor a szex kizárt dolog, hogy szóba kerüljön, eszméletlenül kényelmesek. A nagyibugyikból egyébként az üzletekben is már csak csipkésben találni ilyesmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.