A TV2 április 9-én Bezárja a bazárt!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Bezár a bazár! nemcsak egy kvíz, hanem egy akciójáték is, ahol óriási izgalmak és nyeremények várnak a szereplőkre. A TV2 április 9-én induló új gameshow-ja ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat.

A játékosoknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük – a kvízkirály – kilenc kvízkérdésre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos – a nyereményvadász – használ fel arra, hogy a bazárból minél több értékes nyereményt szabadítson ki, mielőtt bezárul a bazár ajtaja. Ezen felül van egy tizedik, az úgynevezett „Mindent vagy semmit” kérdés: ha erre is jól válaszolnak, akkor a bazárban lévő összes nyereménytárgy a párosé lesz. A tíz kérdés alatt két segítséget is felhasználhatnak a versenyzők.

A műsorvezetőpáros, Tilla és Majka mögött mozgalmas forgatási időszak áll:
„Ebben a műsorban a televíziózás hőskora elevenedik meg. Azt reméljük, a nézők is szeretni fogják, hogy nem pénzt nyernek a versenyzők, hanem kézzelfogható tárgyakat, mint a régi tévéműsorokban. Könnyű azonosulni a gondolattal, hogy nekünk is kéne már egy új kanapé vagy új autó. Kézzelfogható álmokat, nagy vágyakat valósítanak meg a játékosok, és jó érzés osztozni az örömükben” – nyilatkozta Tilla.

Majka mind mondta: nagyon jól szórakoztak a forgatáson.

Izgalmas, vicces és megható történetek szemtanúi lehetnek majd a nézők egy-egy adás során. Lesznek játékosok, akik már az első kérdésnél elbuknak, vagy az első ajtónyitásnál bent ragadnak a bazárban, de olyanok is bemutatkoznak, akik óriási meglepetést okoznak majd.

Az, hogy a nyereményekkel teli stúdióból mit visznek el a párok, a saját döntésükön múlik. Ha ügyesek, értékes tárgyakat (bútorok, elektronikai eszközök, jet-ski, robogó, stb.) is megnyerhetnek vagy akár egy vadonatúj autót is hazavihetnek egyetlen este alatt. A cél mindössze annyi: minél több dolgot kivinni, mielőtt bezár a bazár!

A Bezár a bazár című műsor április 9-től minden hétköznap este a TV2 csatornán a Tények után lesz látható.

Előző sztori

Orbán: ha az ország elhibázza a döntést, megáll a gazdasági fejlődés

Következő sztori

Hoppá: Gyurta Dani bejelentette visszavonulását!

Legutóbbi hasonló cikkek