Sport

Tajvani szurkolók segítették a Pick Szegedet

Tajvani szurkolók segítették a Pick Szegedet

2018. március 12., hétfő
Tajvani szurkolók segítették a Pick Szegedet

Nem mindennapi sztoriba csöppentek a szegedi szurkolók a Veszprém elleni rangadón. Tajvanról kaptak nem várt segítséget a szurkolók.

A szegedi szurkolótábor nem autópályán közelítette meg a rangadó helyszínét, így megálltak pihenni Simontornyán. A vár tövében találkoztak egy tajvani családdal, amely Magyarországon pihent. Annyira összebarátkoztak velük, hogy végül az egy férfi, a három nő és a két gyermek a drukkerek buszára szállt, és elkísérte őket Veszprémbe. Életükben nem láttak még kézilabdameccset, most viszont harci díszbe öltözve szurkoltak a PICK-nek. Közben a turistacsoport már aggódott értük, végül sikerült őket megnyugtatni, hogy jó helyen vannak. Késő este Simontornyán várták őket, a tajvani család hihetetlen élményekkel gazdagodva búcsúzott el a szegedi barátoktól. (

forrás: www.pickhandball.hu

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.