/

Menekülnek a szegediek a városból a hosszú hétvégén

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rengeteg program található a hosszú hétvége ideje alatt Szegeden, mégis sokan a városon kívül töltik el a szabad idejüket.

A szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeknek igazán széles tárházát találhatjuk, ha azt keressük, hogy mivel foglalhatjuk el magunkat a már csütörtökön induló 4 napos hosszú hétvégén. Elmehetünk például 15-én este 7 órától a Gutenberg utcába a Borháló borvacsorájára, vagy még ugyanezen a napon este 8 órától a Neoton Família koncertjére a Városi Sportcsarnokba.

Ezekkel még nem ért véget a programok sorozata. Péntek este a 19 óra 30 perctől a műjégpályán jégdiszkózhatunk, szombaton délután 5 órától Halász Judit koncertre vihetjük gyermekeinket az Ifjúsági Házba, vagy ha természetkedvelők vagyunk vasárnap reggel fél nyolctól a Sziki teljesítménytúrán vehetünk részt, amire a kiskundorzsmai Ács Géza Sportcsarnokban regisztrálhatunk.

A programokat a teljesség igénye nélkül soroltuk, mert azok számát szinte csak az érdeklődési körök szabják meg. Ennek ellenére az általunk megkérdezettek mind elhagyják a hosszú hétvége ideje alatt a napfény városát.

Tibor és Edit egy idősebb házaspár, akik a vajdaságból épp most költöznek Szegedre, de máris az a programjuk, hogy a mórahalmi fürdőbe látogatnak majd el a hétvégén.

Lukács még az országot is elhagyja a négy nap alatt, mert barátnője Szabadkán él, ahol március 15-e nem számít ünnepnek, és hozzá szeretne elutazni, hogy szerelmével tölthesse szabadnapjait, de azt hozzátette, hogy a kokárdát biztos kitűzik.

Az egyetemi hallgató Mariann pedig a csoporttársaival fog kirándulni Pécsre.

Anita és Anna azt tervezik, hogy egy budapesti orchidea kiállítást tekintenek meg szombaton.

A szintén Szegeden tanuló Alexandra viszont csak egyszerűen haza, Izsákra kíván elutazni, hogy egy kis békére és nyugalomra leljen.

Borítókép: hellokarrier.hu

Előző sztori

Lopott autót foglaltak le Csanádpalotánál

Következő sztori

Eltávolították a vásárhelyi migránsszámlálót