Sport

SPORTÖRTÉNELEM!!!!! MÁRTON ANITA VILÁGBAJNOK!!!!!!!!!!

SPORTÖRTÉNELEM!!!!! MÁRTON ANITA VILÁGBAJNOK!!!!!!!!!!

2018. március 2., péntek
SPORTÖRTÉNELEM!!!!! MÁRTON ANITA VILÁGBAJNOK!!!!!!!!!!

Márton Anita az első világbajnoki címéért küzd Birminghamben a fedett pályás atlétikai vb-n.

A magyar atlétikai sporttörténetének első fedett pályás aranyérme lehet a mai, hogyha sikerül Márton Anitának kihoznia magából a maximumot. 21:22: Anita első lökése 18,29 méter ami kezdésnek nem rossz, de a végső győzelemhez ennél többre lesz szükség. 21:41: A második lökés csupán egy centivel nagyobb mint az első, 18,30 méter. A kisdöntő nincs veszélyben, de a folytatásban jobb lökésekre lesz szükség Anitától. 21:53 : Szerencsére a többi versenyző is visszafogottan teljesít eddig, a kubai Yanivus Lopes lökött érvénytelenül. 21:55: Az aranyért folytatott harcban a kínai Lijao Gong lehet Anita legnagyobb riválisa, aki most 18, 98 métert lökött. 21:58: Márton Anita a harmadik lökéséhez készül, jelenleg az ötödik helyen áll.

22:00: EZ IGEN! Első ránézésre tökéletes lökés, 19,48 méter, ez elég komoly volt! Anitának 26 centiméter előnye van!

22:06: Anita az első helyre ugrott az előző lökésének köszönhetően, a többi versenyzőtől komoly bravúrra lenne szükség ahhoz, hogy megelőzzék a szegedi súlylökőnőt. 22:09: a második helyezett jamaikai Thomas-Dodd lökése veszélyesnek tűnt, de kilépett a körből így a gyakorlat érvénytelen volt. Anita továbbra is az első helyen! 22:11: Márton Anita negyedik lökése érvénytelen. 22:25 Közben egy hír a MOL Pick Szegedről-

Ferihegyen vesztegel a csapat.

22:30: MÁRTON ANITA VILÁGBAJNOK!!!

22:32: Utolsónak is javít, egy 19,62!!!!!! Hatalmas! SZÉP VOLT ANITA!!!!!!!        

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.