Közélet

Katonák rendőrök segítenek a hóviharban

Katonák rendőrök segítenek a hóviharban

2018. március 18., vasárnap
Katonák rendőrök segítenek a hóviharban

Rendőrök és katonák segítik az áramszolgáltatás helyreállítását Hajdú-Bihar megyében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata vasárnap délben az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a debreceni rendőrök szolgálati gépkocsijukkal vezetik fel a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár Rába típusú teherautóját, illetve BTR típusú páncélozott szállító harcjárművét. A rendőrök és a katonák járműveikkel abban segítenek az áramszolgáltató munkatársainak, hogy a Látókép település közelében leszakadt villanyvezeték tartóoszlopához - a nehéz terepviszonyok ellenére - oda tudjanak jutni, és az áramszolgáltatás minél gyorsabban helyreálljon. Korábban azt közölték, hogy Hajdú-Bihar megyében 29 településen és településrészen több mint 19 ezer fogyasztónál nincs áram. A rendőrség a bűncselekmények megelőzése, az érintettek segítése érdekében folyamatos rendőri jelenlétet biztosít a hibák elhárításáig. A tűzoltók időközben Balmazújváros, Nagyhegyes térségében, Hajdúnánás és Hajdúdorog között, illetve az M35-ös és M3-as autópálya elágazásánál szabadítottak ki gépkocsikat a hó fogságából - jelezte Papp-Kunkli Nóra, a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-nek.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.