Szórakozás

Húsvét hétfőn jön Csizmás a kandúr a TV2-n - ezt nézheted a locsolkodás után

Húsvét hétfőn jön Csizmás a kandúr a TV2-n - ezt nézheted a locsolkodás után

2018. március 29., csütörtök
Húsvét hétfőn jön Csizmás a kandúr a TV2-n - ezt nézheted a locsolkodás után

Húsvétkor is változatos filmkínálattal várja nézőit a TV2 Csoport. Országos tévépremierek, családi mozik és akciófilmek színesítik a négynapos ünnep programkínálatát.

A TV2-n már délutánonként indulhat a családi mozimaraton, nagypénteken az Asterix az olimpián, szombaton a Nim szigete és a 80 nap alatt a Föld körül, vasárnap Zorro legendája, míg húsvéthétfőn a Csizmás, a kandúr és a Jégkorszak-Húsvéti küldetés lesz műsoron. Húsvétvasárnap országos tévépremierként láthatják a nézők a Nagyon vadon – Bolondos vadászidény című animációs filmet, amiben egy rejtélyes vérfarkast kergető vadász jelent veszélyt az erdő békés lakóira. Ezt követően Robin Williams főszereplésével a Rumlis vakáció című vígjátékot láthatják a TV2 műsorán.

A SuperTV2 országos tévépremierrel indítja a hosszúhétvégét, március 30-án 19:50-től az Aloha című filmet vetítik, amiben Brian (Bradley Cooper) üzleti ügyben Honoluluba utazik, ahol találkozik volt szerelmével, Tracy-vel (Rachel McAdams), akivel újra találkozgatni kezdenek, miközben szépen lassan beleszeret munkatársába, Allison Ng (Emma Stone) vadászpilótába és ez számos bonyodalmat okoz mindannyiuk életében. Húsvéthétfőn pedig egy újabb nagysikerű vígjáték lesz terítéken a SuperTV2-n, hiszen Melissa McCarthy emlékezetes alakításával jön a Koszorúslányok.

A Prime-on szombaton és vasárnap este az apáké a főszerep: 31-én a klasszikus vígjáték, a Mrs Doubtfire – Apa csak egy van, míg húsvétvasárnap Adam Sandler-rel az Apafej nyújt kikapcsolódást a nézőknek. A Mozi+ kínálatát mások mellett 30-án Mila Kunis, Christen Bell és Christina Applegate fergeteges vígjátéka, a Rossz anyák, nagyszombaton a Fel! című családi mozi, 31-én és 1-jén a legendás Taxi második és harmadik része, míg húsvéthétfőn a Kémek hídja című amerikai dráma Tom Hanks főszereplésével, és a Halálos iramban: Ötödik sebesség színesítik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.