Kultúra

Hétfőn indul a Középiskolások Hete

Hétfőn indul a Középiskolások Hete

2018. március 3., szombat
Hétfőn indul a Középiskolások Hete

Idén már ötödik alkalommal rendezik meg a Kö7 - Középiskolások Hete programot, mely a Szegedhez kötődő fiatalok éves kulturális eseménye.

Az 1990-es évek Középiskolás Művészeti Heteit újraélesztő programsorozat célja a találkozás és a szereplési lehetőség fiúknak és lányoknak, fiatalabbaknak és idősebbeknek, kezdőknek és haladóknak. Az idei év központi témája az UNESCO Kulturális Örökség Európai Évéhez kapcsolódva a retro. Az előző évekhez képest két új helyszín kapcsolódik be: az IH Rendezvényközpont, a Hungi Vigadó, a Szeged Városi Kollégium Székhelyintézménye és az Új Nemzedék Szeged Közösség Tér mellett a SzentGyörgyi Albert Agóra és a JATE Klub is otthont ad a fiatalok bemutatkozásának. A rendezvény március 5-én, hétfőn délután 4-kor indul a hivatalos megnyitóval, melyen először Vajda Árpádbeszél az 1990-es évek Középiskolás Művészeti Heteiről, majd Magyar Szabolcsmesél a 2014-ben "újjáélesztett" eseményről, az első Kö7-ről. A részletes programért és a vetélkedők részleteiért látogassatok el

a rendezvény oldalára

!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.