Hírzóna

Derekára kötötte a kábítószert a szerb csempész

Derekára kötötte a kábítószert a szerb csempész

2018. március 19., hétfő
Derekára kötötte a kábítószert a szerb csempész

Több mint fél kilogramm marihuánát talált a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség kutyavezetője egy szerb állampolgárságú férfinél Röszkén. A gyanúsított a derekára rögzítette a kábítószert.

A 36 éves férfi március 19-én 1 óra körül egy autóbusz utasaként akart az ország területére lépni a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. Az ellenőrzés során nála a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség kutyavezetője kábítószergyanús növényi törmeléket talált. A feltételezett elkövető a több mint fél kilogrammos csomagot a derekára rögzítette. Az abból vett mintán a gyorsteszt marihuánára pozitív eredményt jelzett. A férfi ellen a Szegedi Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása miatt indult eljárás. A nyomozók a feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.