Bartók Csaba megismerte Kókuszt a felelősséggel tartott házi nyuszit

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kókusz elbűvölte Bartók Csabát.

A Húsvét közeledtével egyre többet hallani azt a mondatot, ha az ember nem vesz Karácsonyra rénszarvast, Húsvétra se vegyen nyuszit. Az ünnepek után sajnos nagyon sokszor előfordul, hogy az ajándékba kapott nyuszi vagy pörköltként végzi, vagy pedig szabadon engedik a felelőtlen szülők az ajándék állatot.

– Életem legjobb döntése volt, amikor nyulat fogadtam örökbe – mondta Makra Vivien Kókusz gazdája. A csinos lány a felelősségteljes nyúltartás szabályait mesélte el Bartók Csabának.

– Nagyon a szívemhez nőtt Kókusz, nem értem azokat az embereket akik csak felszínességből vesznek nyulat a gyerekeiknek és az ünnep után szabadon engedik az állatot. Bartók Csaba és Kókusz találkozásából videó is készült. Íme:

https://www.facebook.com/1588524871238500/videos/1668242203266766/

 

Bartók Csaba egyébként a nyúllátogatás után végigkopogtatta Szőreget, ahol a fő utcai kantinban összefutottunk Kanalas Istvánnal a Kisréti Jóbarátok Vadásztársaság elnökével. – Naponta egy-két órát kiülök a lesre mind a mai napig – mesélte a férfi. -Sok sikert kívánok magának április nyolcadikán, remélem képviselővé választják magát – mondta a vadász Bartók Csabának.

A fővadász sok sikert kívánt Bartók Csabának.
Előző sztori

Megfeleződött az állami devizaadósság

Következő sztori

Ilyen volt a Nagypéntek hajnali keresztút a csíksomlyói Golgotán, a Krisztus-hágón