ARC

Bartók Csaba megismerte Kókuszt a felelősséggel tartott házi nyuszit

Bartók Csaba megismerte Kókuszt a felelősséggel tartott házi nyuszit

2018. március 30., péntek
Bartók Csaba megismerte Kókuszt a felelősséggel tartott házi nyuszit

Kókusz elbűvölte Bartók Csabát.

A Húsvét közeledtével egyre többet hallani azt a mondatot, ha az ember nem vesz Karácsonyra rénszarvast, Húsvétra se vegyen nyuszit. Az ünnepek után sajnos nagyon sokszor előfordul, hogy az ajándékba kapott nyuszi vagy pörköltként végzi, vagy pedig szabadon engedik a felelőtlen szülők az ajándék állatot.

- Életem legjobb döntése volt, amikor nyulat fogadtam örökbe - mondta Makra Vivien Kókusz gazdája. A csinos lány a felelősségteljes nyúltartás szabályait mesélte el Bartók Csabának.

- Nagyon a szívemhez nőtt Kókusz, nem értem azokat az embereket akik csak felszínességből vesznek nyulat a gyerekeiknek és az ünnep után szabadon engedik az állatot. Bartók Csaba és Kókusz találkozásából videó is készült. Íme: https://www.facebook.com/1588524871238500/videos/1668242203266766/   Bartók Csaba egyébként a nyúllátogatás után végigkopogtatta Szőreget, ahol a fő utcai kantinban összefutottunk Kanalas Istvánnal a Kisréti Jóbarátok Vadásztársaság elnökével. - Naponta egy-két órát kiülök a lesre mind a mai napig - mesélte a férfi. -Sok sikert kívánok magának április nyolcadikán, remélem képviselővé választják magát - mondta a vadász Bartók Csabának.

A fővadász sok sikert kívánt Bartók Csabának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.