/

Az illegális bevándorlás miatt Magyarország elveszítheti a mindennapok, a nők, és a gyermekek biztonságát

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Fidesz szerint amennyiben jövő vasárnap “Soros jelöltjei” kerülnek hatalomra, akkor bevándorlóországgá teszik Magyarországot, amely így elveszti a mindennapok, a nők, a gyermekek biztonságát. 

Puskás Imre, a nagyobbik kormánypárt szóvivője pénteken, Budapesten újságíróknak nyilatkozva úgy fogalmazott, “ha április 8-án elhibázzuk a döntést, vagy túl kényelmesek vagyunk, akkor velünk is az fog történni, amit most még csak híradásokból látunk”.

 Kiemelte, ahol a migránsok megjelennek, ott megszűnik a mindennapok biztonsága, ugrásszerűen megnő a bűncselekmények száma, nem csak a no-go zónák veszélyesek, hanem az utcák, a parkok és az iskolák is.

A bevándorlóországokban mindennapos a nők elleni erőszak, az utcai bandaháborúk – hangsúlyozta, a kormánypárti politikus, majd aláhúzta, a gyermekek sincsenek biztonságban, mert ahol nagy számban vannak migránsok, ott elkezdik terrorizálni és megfélemlíteni a nem muszlim gyermekeket is.
“A magyar emberek még választhatnak: vagy megőrizzük a  biztonságot, vagy minket is bevándorlóországgá tesznek” – jelentette ki.

 

Előző sztori

Ilyen volt a Nagypéntek hajnali keresztút a csíksomlyói Golgotán, a Krisztus-hágón

Következő sztori

Demokratikus Koalíció: Orbánnak halállistája van