Közélet

Vidám hangulatú grillezés Tápén

Vidám hangulatú grillezés Tápén

2018. február 24., szombat
Vidám hangulatú grillezés Tápén

Tizenegy csapat részvételével rendezték meg a Heller Ödön Művelődési Ház udvarán az I. Pecsenyesütő és forralt bor napot Tápén.

A résztvevő csapatok az 1500Ft-os nevezési díj ellenében 2-2 kg tarját és 2 liter vörösbort kaptak. Fél tízkor már pácban áztak a tarjaszeletek a sátrak alatt, és fűszeres gőzölgő illatok keringtek, szálltak a magasba.

A szervezők jótékonysági céllal hozták létre az eseményt, az ételekből befolyt összeget egy rászoruló családnak gyűjtötték.

A zsűri „forralt bor” és „pecsenye sütés” kategóriákban hirdetett eredményt- a döntés nem volt egyszerű.

A délelőtt folyamán a rászoruló család részére 85 100 Ft gyűlt össze az árusításból. A hangulatos rendezvényen száj nem maradt éhesen, torok nem maradt szárazon Tápén. Ha valaki nem tudná, mi ez az egész, az nézze meg ezt a rövid videót:

És a legjobbak:

Forralt bor készítés: I. Szegedi Nyugdíjasok Egyesület II. POVA Pecsenye csapata III. Tari I. csapat Pecsenye sütés helyezettjei: I. Húsfalók csapata II. POVA Pecsenye III. Szegedi Nyugdíjas Egyesület

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.