Hírzóna

Telefonálásba kezd a szegedi Fidesz

Telefonálásba kezd a szegedi Fidesz

2018. február 14., szerda
Telefonálásba kezd a szegedi Fidesz

Megkérdezik az embereket, hogy mit gondolnak Botka László szatyorban kapott millióiról. A Fidesz ezzel kapcsolatban közleményt juttatott el szerkesztőségüknek. Íme!

"A Szegedi Fidesz megdöbbenéssel értesült arról, hogy Botka László és a szegedi szocialisták újabb korrupciógyanús ügybe keveredtek.Mint ismert, egy bírósági eljárásban a tanú vallomásában azt állította, ő és munkatársai összesen 250 millió forintot adtak át Botka László szegedi, és Toller László egykori pécsi polgármester részére egy ingatlan mutyiban. Alig telik el hét, hogy Botka László és közvetlen környezete ne keveredne valamilyen korrupciógyanús ügyletbe: A SZEVIÉP-ügy, a Mars téri piac ügye, a parkolóbotrány és most az ingatlan mutyi. Megdöbbentő, hogy olyan politikai vezetése van Szegednek, amely mindamellett, hogy sorozatos korrupciós ügyekkel van tele, még az illegális migráció és a déli kerítés ügyében sem beszél egyenesen. Egy ilyen városvezetés veszélyt jelent a szegediek jövőjére nézve. Ezért a napokban a Szegedi Fidesz Szervezete telefonon megkeresi az embereket, hogy tisztán lássunk: mit gondolnak a szegediek a szegedi szocialisták újabb korrupciógyanús üzelmeiről. Fidesz Szegedi Szervezet"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.