Balhé

Íme az utca, ami egy emberként tud gyűlölni!

Íme az utca, ami egy emberként tud gyűlölni!

2018. február 15., csütörtök
Íme az utca, ami egy emberként tud gyűlölni!

Egy nő és a kutyája a fő ellensége a szegedi Szivárvány utca lakóinak.

"Ingyen elvihető friss kutyaszar (Neked is)"

- hirdeti több felirat is a szegedi Szivárvány utcában. Komoly háború dúl a csöndes kis utcácskában, a lakók egy emberként gyűlölnek egy nőt. Lapunkat többen is megkeresték a napokban, mert azt mondják, már nem bírják tovább. Szinte az őrületbe kergeti ugyanis őket egy nő és annak kutyája: a Korcs - ahogy elnevezték. Az asszony ugyanis napjában legalább kétszer, de van hogy többször is a lakók ablakai alatt sétáltatja kis kedvencét, ám a dolga végeztével nem szedi össze a kutyaszart. - Télen, amikor hideg van, akkor legalább a szag nincs, de tavasztól késő őszig szagoljuk ezt az undorító szarszagot - meséli igen mérgesenValéria néni, aki megmutatta a szomszédját is, aki ezeket a feliratokat kiragasztotta az utcában.

A lakók már "kinyomozták", ki a nő és melyik közeli utcában lakik, de a nevét egyelőre nem sikerült megtudniuk.

Többször is szóltunk neki; de vagy a vállát vonogatta, vagy üvöltözni kezdett, hogy hagyjuk békén

- meséli egy férfi, aki fejcsóválva törődött bele a szarszagba. A lakók most azt találták ki, hogy kamerával fogják felvenni a nőt, a felvételeket pedig elküldik a sajtónak, illetve az önkormányzatnak. Egyelőre a toborzás folyik, önkénteseket keresnek, akik hajlandóak lennének lesben állni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.