Íme az utca, ami egy emberként tud gyűlölni!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy nő és a kutyája a fő ellensége a szegedi Szivárvány utca lakóinak. 

“Ingyen elvihető friss kutyaszar (Neked is)”

– hirdeti több felirat is a szegedi Szivárvány utcában. Komoly háború dúl a csöndes kis utcácskában, a lakók egy emberként gyűlölnek egy nőt.

Lapunkat többen is megkeresték a napokban, mert azt mondják, már nem bírják tovább. Szinte az őrületbe kergeti ugyanis őket egy nő és annak kutyája: a Korcs – ahogy elnevezték. Az asszony ugyanis napjában legalább kétszer, de van hogy többször is a lakók ablakai alatt sétáltatja kis kedvencét, ám a dolga végeztével nem szedi össze a kutyaszart.

– Télen, amikor hideg van, akkor legalább a szag nincs, de tavasztól késő őszig szagoljuk ezt az undorító szarszagot – meséli igen mérgesen Valéria néni, aki megmutatta a szomszédját is, aki ezeket a feliratokat kiragasztotta az utcában.

A lakók már “kinyomozták”, ki a nő és melyik közeli utcában lakik, de a nevét egyelőre nem sikerült megtudniuk.

Többször is szóltunk neki; de vagy a vállát vonogatta, vagy üvöltözni kezdett, hogy hagyjuk békén

– meséli egy férfi, aki fejcsóválva törődött bele a szarszagba.

A lakók most azt találták ki, hogy kamerával fogják felvenni a nőt, a felvételeket pedig elküldik a sajtónak, illetve az önkormányzatnak. Egyelőre a toborzás folyik, önkénteseket keresnek, akik hajlandóak lennének lesben állni.

Előző sztori

Gyurcsány hetente háromszor kondizik

Következő sztori

Leszakadt egy vezeték reggel a Mars térnél

Legutóbbi hasonló cikkek