Szórakozás

Ilyen kikötözős szex szobát is bérelhetünk Valentin napra!

Ilyen kikötözős szex szobát is bérelhetünk Valentin napra!

2018. február 12., hétfő
Ilyen kikötözős szex szobát is bérelhetünk Valentin napra!

A Valentin nap közeledtével utánanéztünk, hogy a szegediek milyen szexuális segédeszközökkel kényeztetik magukat és kedvesüket.

Ez az időszak a szerelem mellett még a szexről is szól, akkor is, ha erről nem igazán beszélünk. Az pedig titkon sokakat érdekel, mi is rejtőzik egy szexshop bejáratán túl, pláne ezekben a napokban. Perverz és beteges dolgok, amiket csak fura ballonkabátos fazonok vásárolgatnak? Hát ezt a sztereotípiát rendesen lerombolták bennünk.

Élvezni jó!

Szeged legelső meleg bárját üzemeltette az a hölgy, akinek ma már három szexshopja is van a városban. 18 éve van a szakmában, így őt ma már nem sok minden tudja meglepni. Nem úgy, mint a szemérmes újságírót.

Nem csak a szerelmesek napja, hanem még a most mozikban futó Szabadság 50 árnyalata című film kapcsán is aktuális a téma, hogy miket vásárolgatunk ezeken a helyeken. Az üzletvezetőtől úgy tudjuk, hogy ilyen időtájt a romantikusabb termékekre nő meg a kereslet, mint például az örök rózsa, aminek szinte semmi kötődése nincs a szexhez.

A film ami igazán beköltözött a hálószobákba. Fotó: Szegedma.hu

A népszerű romantikus film miatt pedig az abban szereplő eszközöket,mint a bilincs és a korbács viszik hálószobájukba inkább a szegediek.

Egyéb időszakokban viszont már egy pikánsabb szexjáték, az okos vibrátor a menő, amit összekapcsolhatunk a telefonunkkal és a világ bármely tájáról gyönyört okozhatunk párunknak.

A legextrémebb termék, amit találtunk, talán a 44 centis műpénisz, de ahogy azt már említettem az üzletvezető ma már nem tud egyet kiragadni a sok közül, ami fura lenne, mert már megszokta a látványukat.

A vibrátorok és műpéniszek birodalma sok-sok szegedit csábít el ezekben a napokban. Fotó: Szeged Ma

Extra szolgáltatás még a városunkban egy a Szürke 50 árnyalata mintájára berendezett kéjlak, ahol, amit csak eltudunk képzelni, mind megtalálható. Indulhat hát a kikötözés, meg a beleegyezésen alapuló fenekelés.

Ebben a szobában történhet az erotikus varázslat. Fotó: szegediszexbuvohely.hu

Az üzletekben jártunkkor csupán két fiatal szemrevaló hölggyel találkoztunk, akik csiklóizgatós vibrátort kerestek. Kíváncsiak is lettünk, hogy milyen emberek látogatják még az ilyen üzleteket. A tulajdonos arról számolt be, hogy 18-80-ig, nők és férfiak egyaránt, de egy bizonyos réteg, mégpedig az értelmiségiek sűrűbben fordulnak meg náluk. Ugyanis meglátása szerint szükséges az ilyen üzletek termékeinek kezeléséhez egyfajta szexuális kultúra, illetve érettség, ami ezekben az emberekben található meg.

A szexshop egyfajta gyógyászati segédeszköz bolt is

Benák-Tömöri Judit, szegedi szexuálpszichológus véleménye szerint a szexshopok sok esetben szélesebb kínálatot nyújtanak, mint a gyógyászati segédeszköz üzletek. Akadnak olyan párok, akik a házaséletükön szeretnének javítani, olyan férfiak, akik a potenciájukat szeretnék növelni, de olyan nők is, akik hüvelyi problémák miatt keresnek szexuális segédeszközöket. Számukra egy ilyen bolt adja csak azt a lehetőséget, amire nekik igazán szükségük van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.