FRISSÍTVE: Szándékosan kötött bele egy fiatal lányba, majd egyszerűen megverte a Tisza-parton!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Igen megrázó felvételre bukkantunk. A videón két tinilány verekszik csütörtök délután Szeged belvárosában, de a képsorok vége az, ami rendesen az ember lelkébe gázol.

Jól láthatóan többen is közrevettek egy kamasz lányt, majd a társaságból csak egyikük közelítette meg, aki azzal vádolta, hogy nekiment a trolin, és ezt akarja megtorolni a lányon. Először csak lökdösi, majd rugdosni és ütlegelni kezdi, végül pedig megtépi áldozata haját. Ami ennél is megdöbbentőbb, 

az egészet élőben közvetítette valaki az Instagramon.

A verekedésben alul maradt lány a videó végén káromkodva üvölti, hogy már egész Szegedből elege van!

Az internet népe együttérez az áldozattal, de arra is sokan kitérnek, hogy a videót készítőknek illett volna közbe avatkozni, nem pedig csak a telefonjukkal felvételt készíteni, hogy azt később az áldozat további megalázására az interneten felhasználják. 

A videót elhomályosítottuk, hogy a szereplőket ne lehessen felismerni. (Azóta a verekedő lány és barátai folyamatosan tiltották a videót, most a Borsét mutatjuk meg.)

A Facebook hozzászólók is felháborodtak az eseten.
Előző sztori

A szegedi Rádió 88 Magyarország legerősebb vidéki rádiója - a megyeszékhelyek közül!

Következő sztori

Jelentősen megnehezítik az újságírók dolgát a szegedi polgármesteri hivatalban

Legutóbbi hasonló cikkek