Szórakozás

Idén is bulizhatunk retro hangulatban

Idén is bulizhatunk retro hangulatban

2018. február 9., péntek
Idén is bulizhatunk retro hangulatban

A Deja Vu Fesztivál bekapcsolta az időgépét, jönnek a 90-es évek és a Millenium hazai és világsztárjai az egyik legimádnivalóbb fesztivál-helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn. A tegnapi nap során újabb nagy jelentettek neveket be.

SNAP! feat Turbo B, Captain Hollywood Project, Real McCoy, E-Rotic, Kozmix... és ők még csak a kezdet! Vadonatúj retro-ikonokkal bővült az idei Deja Vu Fesztivál fellépői sora, melynek szervezői a fejükbe vették, hogy a tavalyi névsort is megfejelve, egy ütős retro-őrületet hoznak az Újszegedi Partfürdőre. A tavaly év végén bejelentett ötösfogat mellé újabb 90-es és 2000-es csillagok érkeztek: június 7 és 9. között a Tisza partján fűti fel a hangulatot a Mr President, a Pharao, a frissen visszatért Fragma, a 2000-es évek abszolút sláger-gyárosa, a német Groove Coverage és egy igazi zenei csemege a dancefloor-fanatikusoknak, a tavaly év végén újjászületett MAXX. A 90-es évek legnagyobb nyári slágerét, a Coco Jamboo-t jegyző Mr President visszatérését - ahogy a szervezők fogalmaztak - valósággal kikövetelték a szegediek; a Moonlight Shadow-val, Poison-nel és a God is a Girl-lel világhírűvé vált Groove Coverage pedig egy tavaly nyári "kit szeretnétek" online kérdőíven kapta a legtöbb szavazatot. Igazi csemegének számít az egzotikus Pharao, a frissen visszatért, Toca's Miracle-vel befutott Fragma és a 90-es évek egyik legtempósabb BPM-bombája, a MAXX. A szegedi retro-őrület 2018. június 7 és 9. között várja a 90-es és 2000-es évek szerelmeseit az Újszegedi Partfürdőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.