Krimi

Gyógyszercsempészeket kapcsoltak le Röszkén

Gyógyszercsempészeket kapcsoltak le Röszkén

2018. február 12., hétfő
Gyógyszercsempészeket kapcsoltak le Röszkén

Több ezer levél, Magyarországon tiltott gyógyszert találtak a határrendészek egy ukrán és egy szerb férfi autójában elrejtve a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, az útlevélkezelők egy vasárnap hajnalban belépésre jelentkező ukrán férfi szlovák rendszámú autójában a kárpit mögött elrejtve 6 ezernél is több levél, Magyarországon tiltott gyógyszert találtak. Néhány órával később jelentkezett belépésre egy szerb állampolgárságú férfi szintén egy szlovák honosságú gépkocsival. A rendőrök alapos ellenőrzés során a pótkeréktárolóban, egy lepedőbe csomagolva 256 doboz tablettát, valamint 47 tégely kenőcsöt találtak, melyekről bebizonyosodott, hogy Magyarországon nem engedélyezett gyógyszernek minősülnek - tudatta a főhadnagy. A gyógyszereket lefoglalták, a férfiak ellen egészségügyi termék hamisítása miatt indult eljárás.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.