Politika

Akasztással riogat Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független jelöltje?

Akasztással riogat Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független jelöltje?

2018. február 16., péntek
Akasztással riogat Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független jelöltje?

Szerinte a kandellábereket másra is lehet használni, nem csak plakátok kiragasztására.

„Nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán kívül…” – mondta egy lakossági fórumon Márki-Zay Péter, az ellenzék közös hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltje. Hogy mire gondolt a függetlenként induló jelölt, azt a hallgatóság fantáziájára bízta -

írja

a Hírado.hu.

(A felvételen 1:13:54-nél.)

Hogy pontosan mire gondolhatott a lámpavassal összefüggésben, azt nem mondta ki a polgármesterjelölt, aki arról is szót ejtett a fórumon, hogy az írek, a franciák, a skótok vagy a baszkok – szerinte – mit tettek volna a jelenlegi magyar kormánnyal.

A végső eszköz a gyűlöletkampány?

Nem áll példa nélkül a fentiekhez hasonlóan szélsőséges politikusi megnyilvánulás. Néhány hete egy pécsi MSZP-s politikus olyan fotót posztolt közösségi oldalára, amelyen

Orbán Viktor kivégzésére utalt,

később a Jobbikhoz köthető N1 tévé Facebook-oldalán

a miniszterelnök megölése és megevése került szóba,

nemrégiben pedig egy jobbikos országgyűlési képviselőjelölt oldalán

volt téma a fideszesek felakasztása

.

A reménytelenség gyűlöletet szít

Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz szerdai frakcióülésén úgy fogalmazott: a reménytelenség gyűlöletet szít, az ellenzéktől pedig gyűlöletre és gyűlöletkampányra lehet számítani az elkövetkező 50 napban. Csak erre alkalmasak, csak ennyi a mondanivalójuk – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.