Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Videó

A titkosszolgálat is olvasta Bartók Csaba szerelmes leveleit

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

De hogyan kapcsolódik a történethez egy titokzatos sárospataki házinéni?

“Rövid idő alatt már kétezren gyűltünk össze itt a Facebookon, mindez pont Valentin napon történt. Ebből az alkalomból engedjétek meg, hogy egy cseppet személyesebb hangú videóban feleségemmel Andreával elmeséljem, hogyan is találtunk egymásra és miként kértem meg a kezét.” – ezt posztolta ki szerdán Bartók Csaba a közösségi oldalára, amolyan sajátos Valentin-napi kis történetként.

A videóból kiderül, hogy Bartók Csaba Székelyudvarhelyen nevelkedett, de a családi barátságok átíveltek az országhatáron és sokat vendégeskedett náluk egy edelényi család – tudtuk meg. Bartókék is ellátogattak néha családilag Edelénybe. Csaba és Andrea így ismerkedtek meg egymással és hamar levelező partnerekké váltak.

Ebből először barátság, majd szerelem szövődött közöttük.

Csaba egy alkalommal megígérte, hogy minden nap írni fog Andreának. Akkoriban azonban Romániában még nem tisztelték a levéltitkot, és főleg az anyaországba küldött személyes leveleket olvasták nagy érdeklődéssel az akkori román titkosszolgálat a Securitate szakemberei. Így fordulhatott elő, hogy Csaba levelei nagy késéssel és többnyire egyszerre érkeztek Andrea sárospataki albérletébe. A lány ugyanis oda járt főiskolára.

Egyszer azonban több, mint tíz levelet vitt be egyszerre a postládából a házinéni Andreának.

“Akkor mondta azt nekem, hogy figyeljek oda erre a fiúra, mert ha képes egy férfi arra a mai világban, hogy minden nap levelet írjon, akkor valami érték van benne”

– folytatta a romantikus történetet Andrea.

A lánykérésről szóló videóban, pontosabban a történetben egyébként egy Polski Fiat is felbukkan, de nem spoilerezünk.

2000-en lettünk Facebookon 🙂

Barátaim! Rövid idő alatt már kétezren gyűltünk össze itt a Facebookon, mindez pont Valentin napon történt. Ebből az alkalomból engedjétek meg, hogy egy cseppet személyesebb hangú videóban feleségemmel Andreával elmeséljem, hogyan is találtunk egymásra és miként kértem meg a kezét. #bartokcsaba #szegedfidesz

Közzétette: Bartók Csaba – 2018. február 14.

Tovább olvasom

Videó

Filmajánló: A hihetetlen család 2.

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait.

Tovább olvasom

Szórakozás

Így ugratják egymást a Nagy Duett kismamái adás után – videó

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A Nagy Duett stúdiójában mocorogtunk a hétvégén. Adás után arra lettünk figyelmesek milyen kedvesen ugratják egymást a produkció kismamái Nagy Adri, Tápai Szabina, Csoboth Adél és Kollányi Zsuzsi. Kamarás Iván pedig csúnyán beleragadt egy poénba. Most azt mutatjuk meg mi történik adás után. echo adrotate_group(27);

Tovább olvasom

Kultúra

Itt vannak a SzegedRocks kisfilmjei

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Pénteken mutatták be, és tették elérhetővé a SzegedRocksról készült videóklipeket és kisfilmet. Közel négyszázan zenéltek együtt áprilisban a Dóm téren. echo adrotate_group(27);

Tovább olvasom

Aktuál