Sport

Több mint tíz év után tér vissza a magyar élvonalba Huszti Szabolcs

Több mint tíz év után tér vissza a magyar élvonalba Huszti Szabolcs

2018. január 11., csütörtök
Több mint tíz év után tér vissza a magyar élvonalba Huszti Szabolcs

A korábbi válogatott labdarúgó csütörtökön a Videoton FC csapatához szerződött.

Az OTP Bank Ligában második helyen álló székesfehérvári klub

honlapjának

beszámolója szerint a középpályás 12 és fél év után tér vissza Magyarországra. A 34 éves Huszti az NB I-ben korábban a Ferencváros és a Sopron színeiben szerepelt, majd a francia Metz, a német Hannover és Eintracht Frankfurt, az orosz Zenit, illetve a kínai Csangcsun Jataj játékosa volt. Magyarországon egyszer, Oroszországban kétszer volt bajnokcsapat tagja.

A válogatottban 51-szer lépett pályára, de 2010 után lemondta a szereplést.

A játékos péntektől már új csapattársaival együtt készül, de mivel a térdét tavaly nyáron megműtötték, jelenleg azon dolgozik, hogy minél hamarabb visszatérhessen a pályára.

"Korábban nem gondoltam volna, hogy én még a magyar bajnokságban pályára lépek. A tavalyi sérülésem után viszont sok időt töltöttem itthon, ekkor keresett meg a Vidi. Hosszútávú szerződést írtam alá, úgy gondolom, jó döntést hoztam" - mondta Huszti. Fotó: vidi.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.