Elmondom

Melltartó a kerítésen: durva lehetett a szilveszteri buli!

Melltartó a kerítésen: durva lehetett a szilveszteri buli!

2018. január 2., kedd
Melltartó a kerítésen: durva lehetett a szilveszteri buli!

Csak találgatni tudunk, hogy került a női ruhadarab az egyik hódmezővásárhelyi ház kerítésére.

Egy olvasónktól kaptunk fotót, hogy nem mindennapi látványba ütközött séta közben újévkor, amikor egy piros melltartóra lett figyelmes az egyik vásárhelyi, kertvárosi ház kerítésén.

A fehérnemű tulajdonosa ismeretlen számunkra, és persze azt sem tudjuk, miként dobta le magáról a ruhadarabot a nyílt utcán. Ha nagyon bele akarunk menni, talán az volt a melltartó bűne, hogy szorított, de az is lehet, hogy a tomboló hormonok miatt szabadultak meg tőle. Az alkohol mámora is közrejátszhatott, mivel a közelben nem is egy szórakozóhelyen dübörgött a szilveszteri buli. Mindenesetre érdekes helyen hagyták magára a kis cicitartót. És valószínűleg a ház lakói sem egy ilyen „ajándékot” vártak 2018 első pillanataitól. Aki bármit tud a rejtélyes sztoriról, vagy hasonlóan érdekes dologra bukkan, az küldje el nekünk, a legjobbakat közszemlére tesszük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.