Politika

Kovács Zoltán: a magyarok egyhangúlag elutasítják a Soros-tervet (FRISSÍTVE)

Kovács Zoltán: a magyarok egyhangúlag elutasítják a Soros-tervet (FRISSÍTVE)

2018. január 11., csütörtök
Kovács Zoltán: a magyarok egyhangúlag elutasítják a Soros-tervet (FRISSÍTVE)

A magyarok egyhangúlag elutasítják a Soros-tervet, derült ki a beérkezett konzultációs kérdőívekből - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna műsorában csütörtökön.

Tájékoztatása szerint 2 356 811 ívet küldtek vissza, és nagy többségében mind a hét kérdésre nemmel feleltek a válaszadók.

A szóvivő felidézte, Magyarország első kézből tapasztalta meg, hogy milyen az, amikor 400 ezer ember engedély nélkül gyalogol át az országon.

Az illegális migráció következményeivel is tisztában vagyunk - mondta Kovács Zoltán, kiemelve ezek közül a határok megsértését, a romló közbiztonságot és a terrorizmus növekvő veszélyét.

A Fidesz egy közleményt is kiadott a mai napon, amely így szól:

"Meg kell védeni a Soros-hálózattól Magyarországot! - Reagálás az Alkotmánybíróság napirendjére Az Alkotmánybíróság napirendjére azért került a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény, mert a törvénnyel szemben Jobbik, LMP, MSZP, DK összefogás jött létre és az ellenzék támadást indított ellene. Kitartunk a törvény mellett, mert meg kell védeni a Soros-hálózattól Magyarországot. A Soros által pénzelt szervezetekhez egyre több pénz ömlik, hogy befolyásolják a bevándorláspolitikát és a magyar választásokat. A Soros-szervezeteknek jelentős szerepe van a bevándorlás szervezésében, a brüsszeli migránspárti döntések előkészítésében, a Magyarország elleni támadásokban, egyre aktívabbak vidéken is, ahol bevándorlásszervező irodákat akarnak nyitni. A magyar választási kampányba is be akarnak avatkozni, mert el akarják távolítani az Orbán-kormányt a Soros-terv útjából. Figyelemreméltó, hogy a törvény elleni hadjáratban az LMP, a Jobbik, az MSZP és más baloldali pártok is a Soros-hálózat segítségére siettek, ez jól mutatja, hogy a Soros-hálózat a teljes magyar ellenzéket bábként rángatja." Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.