Balhé

Barátnőjét kereste, majd egy törött pohárral szúrt

Barátnőjét kereste, majd egy törött pohárral szúrt

2018. január 7., vasárnap
Barátnőjét kereste, majd egy törött pohárral szúrt

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vádemelést javasoltak egy szegedi férfival szemben, aki súlyos sérüléseket okozott két helybélinek – írja a police.hu.

A gyanú szerint a 19 éves férfi 2017. április 9-én egy szegedi házhoz ment, becsöngetett, és a volt barátnőjét kereste. Az ottlakók tájékoztatták, hogy akit keres nincs otthon. Ezt követően a gyanúsított az ingatlan udvarára bement, majd az ott lakó férfire és párjára támadt. A feltételezett elkövető a sértetteket többször megütötte, majd egy törött pohárral egyiküket megszúrta, aki ennek következtében súlyos sérülést szenvedett. A szegedi rendőrök a férfit 3 órán belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene életveszélyt okozó testi sértés kísérlete, valamint magánlaksértés miatt indult eljárás. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.