Krimi

A WC mögött bujkált a rendőrök elől + VIDEÓ

A WC mögött bujkált a rendőrök elől + VIDEÓ

2018. január 5., péntek
A WC mögött bujkált a rendőrök elől + VIDEÓ

Egy szegedi ingatlanban fogták el a Csongrád megyei rendőrök azt a 28 éves férfit, aki egy helyi presszóból készpénzt lopott el 2017 szeptemberében. A feltételezett elkövető a lakás WC-jében kialakított rejtekhelyen bujkált – olvasható a police.hu-n.

A gyanúsított 2017. szeptember 14-én vette el egy szegedi szórakozóhely őrizetlenül hagyott kasszájában talált készpénzt. A helyiségben lévő vendégek a tolvajt a presszó közelében megpróbálták feltartóztatni. Emiatt a feltételezett elkövető a pénz egy részét hátrahagyta, majd elmenekült. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának, valamint a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei az elkövetőt végül január 5-én egy szegedi ingatlanban fogták el, majd előállították. A férfi a lakás mellékhelyiségében, préselt falemezből kialakított rejtekhelyen bújt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.