Közélet

20 millióért ilyen házunk lehet Szegeden

20 millióért ilyen házunk lehet Szegeden

2018. január 16., kedd
20 millióért ilyen házunk lehet Szegeden

Az eladó ház Szeged kategóriában meglepően sok ingatlannal találkozhatunk. Ha belegondolunk abba, hogy a fővárosban ezért az összegért szinte csak panellakást tudunk vásárolni és az sem a legnagyobb alapterülettel rendelkezik, akkor bizony érdemes elgondolkodni azon, hogy Szegedre költözzünk.

Az elmúlt években Szeged igen sokat fejlődött tudjuk meg az

otthonterkep.hu

szakértőitől.

Újpetőfitelepen is van eladó ház Szegeden

A 71 négyzetméteres és 2 szobás ház szép felújított állapotú, így azoknak, akik emellett a ház mellett döntenek, már nem sok energiát kell befektetniük azért, hogy a ház költözhető állapotú legyen.

A telek sarkon helyezkedik el és két szobát valamint egy amerikai konyhás nappalit rejt. Külön WC-bidé-mosdóhelyiség és fürdőszoba is megtalálható. A verandán egy 6 négyzetméteres előszobát alakítottak ki a mostani tulajdonosok, amely nagyszerű tárolási lehetőség is egyben. Egy fűtetlen kamra is található a házban, amely rengeteg élelmiszer tárolására alkalmas. A kamrában erősáram csatlakozást is kiépítettek, hiszen egy szauna kialakítását kezdték itt meg. A leendő tulajdonos erre a célra is felhasználhatja a kis kamrát. A házba még nem költöztek be a tulajdonosok, így ha megvásároljuk azt, elsőként vehetjük igénybe minden kényelmi szolgáltatását. A ház teljes körű szigetelésen esett át, a szaniterek, a kondenzációs kazán is teljesen új. A padló MagicFloor burkolattal rendelkezik, amely emellett még egy vízhatlan szigetelést is kapott. A konyhában egyedi bútor került beépítésre és egy Miele főzőállomás is megtalálható benne. Ide tényleg már csak beköltözni kell.

90 négyzetméteres házat is vásárolhatunk Szegeden 20 millió forint környékén

Az eladó ház Szeged kategóriában

találhatunk 90 négyzetméteres házat is 20 millió forintért.

A tégla ház műanyag nyílászárókkal rendelkezik, így azoknak a felújításáról már nem kell gondoskodnia az új tulajdonosnak. A házhoz tartozó telek 1500 négyzetméteres és 2 egész szoba kapott benne helyet. Emellett külön konyha és étkező is megtalálható. Fürdőszoba, egy kamra, közlekedő és külön WC teszi még élhetőbbé ezt az otthont. Hátul egy fedett terasz is megtalálható, amely 50 négyzetméteres. Ezt akár tárolóhelyiségnek is használhatjuk. A gépkocsikkal egy automata kapun keresztül hajthatunk be a nagy kertbe. 2015 évben a tejes ingatlan felújításon esett át, így aki ezt a házat választja, azonnal be is tud költözni. A Szőregi házat igen megfizethető áron kínálják megvételre a tulajdonosok

Szeged belvárosában is vásárolhatunk házat

20 milliós árfekvésben az eladó ház Szeged kategóriában már jó állapotú ingatlant is vásárolhatunk, mint ez itt:

A 20,5 millió forintért értékesítésre szánt ingatlan 3 szobás és tégla építésű. A ház ugyan régebbi építésű, de jól karbantartott. A ház teljesen tehermentes és egy kisebb udvar is tartozik hozzá. Az udvar egy része betonozott, másik része szépen gyepesített. Melléképület is található a kertben, amely kiválóan alkalmas a tárolásra. A 255 négyzetméteres telek élhető nagyságú, így egy család biztosan boldogan fogja itt eltölteni mindennapjait. A földszinten található meg egy szoba, a konyha és az étkező, valamint a kamra. Itt egy mosdó is a lakók rendelkezésére áll. Az emeleten kapott helyet két szoba, amelyből az egyik nagyobb méretű és természetesen a fürdőszoba is itt található. A fűtésről gáz-konvektor gondoskodik. Az emeleti kisebb szoba még erkéllyel is rendelkezik. (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.